Stage - Human Resource Management

Coldenhove Papier
Coldenhove Papier is gevestigd in Eerbeek en is al sinds 1661 bekend om zijn innovaties in papier. Dit wordt met ongeveer 125 medewerkers gerealiseerd. Wanneer jij de ambitie en drive hebt om het verschil te maken, dan pas je bij Coldenhove. De opdrachten die hier worden genoemd zijn voor van Strategisch belang en zullen  daadwerkelijk in de praktijk gebruikt gaan worden. Coldenhove biedt je persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf en de opdracht te halen. In dit project heb je veel vrijheid.

HR opdrachten
De HR afdeling heeft voor het jaar 2017 een paar belangrijke projecten. Bij Coldenhove zal er waarschijnlijk worden gekozen voor een sterke groei in de productie hetgeen betekent dat er een plan moet worden opgezet t.a.v. de werving en selectie, introductie en opleiding. Verder zal ook de digitalisering van de personeelsgegevens en de workflows in projectvorm worden uitgevoerd.

Natuurlijk is er naast de projecten ook het dagelijkse werk waar je als stagiaire in zult participeren. Werving en selectie, verzuimbeleid, opleidingsbeleid  en indiensttredingen vallen hieronder.

Vergoeding
Deze opdracht en jouw inzet is voor ons belangrijk. Wij bieden voor deze opdracht dan ook een bruto vergoeding van EUR 350,- per maand. Daarnaast krijg je uiteraard uitgebreide begeleiding en ondersteuning van binnen de organisatie.

Resultaat
Een goed resultaat voor de stagiaire en een goed afgeronde opdracht is dat wat we nastreven.

Geïnteresseerd geraakt?
Heeft deze opdracht je interesse gewekt en wil je deze voor en met ons uit voeren? Stuur je CV met motivatie naar personeelszaken@coldenhove.com

Wil je meer informatie neem dan contact op met Gerben Bulten, HR Manager, op 06-22558474 of gerben.bulten@coldenhove.com