Stage - ICT

Coldenhove Papier
Coldenhove Papier is gevestigd in Eerbeek en is al sinds 1661 bekend om zijn innovaties in papier. Dit wordt met ongeveer 130 medewerkers gerealiseerd. Wanneer jij de ambitie en drive hebt om het verschil te maken, dan pas je bij Coldenhove. Deze (onderzoeks-)opdracht is voor ons belangrijk en zal daadwerkelijk in de praktijk gebruikt gaan worden. Coldenhove biedt je persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf en de opdracht te halen. In dit project heb je veel vrijheid.

Stage opdracht
Wij zijn op zoek naar een praktisch ingestelde student ICT Bedrijfskunde met interesse voor productieprocessen en het verbeteren daarvan op innovatieve wijze. Als onderdeel van een verkenning in het MES domein wordt inmiddels steeds meer data gestructureerd verzameld. Doel is om met deze data onze processen te optimaliseren en kwaliteit te verbeteren. Hiervoor worden ook steeds meer statistische methoden gebruikt.  Deze opdracht zou deel uit maken van dit geheel.

Doel van de opdracht
Welke methodieken en tooling is er beschikbaar (best practices) en zou op basis van de architectuur en behoefte passen bij Coldenhove. Interactive prototyping kan onderdeel uitmaken van de opdracht.

Tijdsplanning
Deze opdracht start september 2017. De geplande duur van deze opdracht is 6 maanden.

Vergoeding
Deze opdracht en jouw inzet is voor ons belangrijk. Wij bieden voor deze opdracht dan ook een bruto vergoeding van EUR 500,- per maand. Daarnaast krijg je uiteraard uitgebreide begeleiding en ondersteuning van binnen de organisatie.

Resultaat
Een goed resultaat voor de stagiaire en een goed afgeronde opdracht is dat wat we nastreven.

Geïnteresseerd geraakt?
Heeft deze opdracht je interesse gewekt en wil je deze voor en met ons uit voeren? Stuur je CV met motivatie naar personeelszaken@coldenhove.com

Wil je meer informatie neem dan contact op met Rene van Buren (ICT manager) op 06-51052447 of rene.van.buren@coldenhove.com