Stage - Innovations & Development

Coldenhove Papier
Coldenhove Papier is gevestigd in Eerbeek en is al sinds 1661 bekend om zijn innovaties in papier. Dit wordt met ongeveer 140 medewerkers gerealiseerd. Wanneer jij de ambitie en drive hebt om het verschil te maken, dan pas je bij Coldenhove. Deze (onderzoeks-)opdracht is voor ons belangrijk en zal daadwerkelijk in de praktijk gebruikt gaan worden. Coldenhove biedt je persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf en de opdracht te halen. In dit project heb je veel vrijheid.

Sublimatietransferpapier
Coldenhove ontwikkeld diverse nieuwe digitale sublimatietransferpapieren. Sublimatietransfer is een proces waarbij disperse kleurstoffen door middel van inkjet op een papier worden geprint. Dit printbeeld wordt vervolgens gedurende 30-60 seconden bij 200 °C getransfereerd op polyester textiel. Belangrijk in dit proces is een scherp printbeeld en een hoog transferrendement van de gebruikte kleurstoffen. Een hoger transferrendement geeft een grotere kleurruimte of biedt de mogelijkheden de transfertijd te verkorten. De gebruikte papieren van Coldenhove voor deze toepassingen zijn gecoat.

Stage-opdracht
Ontwikkeling en onderzoek van nieuwe coatings voor sublimatietransferpapier. Voor deze opdracht zullen de mogelijkheden van verschillende coatings moeten worden onderzocht. Ook de invloed  van aanbrengen van de coating op het papier kan deel uitmaken van het onderzoek, waarbij ook digitaal coaten kan worden verkend. Wij bieden drie verschillende stages aan met betrekking tot Innovation & Development.

Tijdsplanning
Deze opdrachten starten 1 september 2017. De geplande duur van deze opdrachten is 6 maanden.

Vergoeding
Deze opdrachten en jouw inzet is voor ons belangrijk. Wij bieden voor deze opdracht dan ook een bruto vergoeding van EUR 500,- per maand. Daarnaast krijg je uiteraard uitgebreide begeleiding en ondersteuning van binnen de organisatie.

Resultaat
Een goed resultaat voor de stagiaire en een goed afgeronde opdracht is dat wat we nastreven.

Geïnteresseerd geraakt?
Heeft deze opdracht je interesse gewekt en wil je deze voor en met ons uit voeren? Stuur je CV met motivatie naar personeelszaken@coldenhove.com

Wil je meer informatie neem dan contact op met Ron Sportel, manager I&D, op 06-22559147 of ron.sportel@coldenhove.com