Stage - Process Engineering (1)

Coldenhove Papier
Coldenhove Papier is gevestigd in Eerbeek en is al sinds 1661 bekend om zijn innovaties in papier. Dit wordt met ongeveer 130 medewerkers gerealiseerd. Wanneer jij de ambitie en drive hebt om het verschil te maken, dan pas je bij Coldenhove. Deze (onderzoeks-)opdracht is voor ons belangrijk en zal daadwerkelijk in de praktijk gebruikt gaan worden. Coldenhove biedt je persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf en de opdracht te halen. In dit project heb je veel vrijheid.

Stageopdracht
Wij zijn op zoek naar een praktisch ingestelde student Bedrijfskunde  of Technische Bedrijfskunde met interesse voor productieprocessen en het verbeteren daarvan op innovatieve wijze.

Smart Manufacturing en Industrie 4.0 begint steeds meer op te komen en wordt ook steeds concreter. Bij Coldenhove Papier is dat niet anders. Vanuit onze machines (SCADA) krijgen we steeds meer data dat als doel heeft het productie proces te optimaliseren. Hiermee zijn we volop bezig en deze opdracht zou deel uit maken van het geheel.

Doel van de opdracht
Onderzoeken en een begin maken met het opzetten en mee geven van relevantie data/informatie aan papierrollen voor online toepassingen. Hierbij denken we nu aan RFID-achtige oplossingen.

Dit kunnen we gebruiken voor bijvoorbeeld locatiebepaling, stocklevels en de aansturing van printers voor digitale sublimatie papier.

Tijdsplanning
Deze opdracht start september 2017. De geplande duur van deze opdracht is 6 maanden.

Vergoeding
Deze opdracht en jouw inzet is voor ons belangrijk. Wij bieden voor deze opdracht dan ook een vergoeding van EUR 500,- bruto per maand.. Daarnaast krijg je uiteraard uitgebreide begeleiding en ondersteuning van binnen de organisatie.

Resultaat
Een goed resultaat voor de stagiaire en een goed afgeronde opdracht is dat wat we nastreven.

Geïnteresseerd geraakt?
Heeft deze opdracht je interesse gewekt en wil je deze voor en met ons uit voeren? Stuur je CV met motivatie naar personeelszaken@coldenhove.com

Wil je meer informatie neem dan contact op met Maikel Brummelkamp (Manager PE) maikel.brummelkamp@coldenhove.com