Process Engineering (3)

Coldenhove Papier
Coldenhove Papier is gevestigd in Eerbeek en is al sinds 1661 bekend om zijn innovaties in papier. Dit wordt met ongeveer 130 medewerkers gerealiseerd. Wanneer jij de ambitie en drive hebt om het verschil te maken, dan pas je bij Coldenhove. Deze (onderzoeks-)opdracht is voor ons belangrijk en zal daadwerkelijk in de praktijk gebruikt gaan worden. Coldenhove biedt je persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf en de opdracht te halen. In dit project heb je veel vrijheid.

Stageopdracht
Wij zijn op zoek naar een praktisch ingestelde student Technische Bedrijfskunde of HTS energie/werktuigbouw met interesse voor productieprocessen.

Als specialiteiten papierfabriek zijn er in ons proces veel wisselingen tussen papiersoorten. De stage opdracht behelst het opstellen van Start- en Regelkaarten en OCAP’s (Out-of-Control Action Plans) op basis van SPC (Statische Proces Controle) voor enkele kritische procesparameters. Hiervoor wordt de orderhistorie als geheel geanalyseerd en adviezen worden geformuleerd voor de volgende orders.

Doel van de opdracht
Een proces met bijbehorend rekenmodel opzetten waarmee effectief gestuurd kan worden in de papier productie.

Tijdsplanning
Deze opdracht start september 2017. De geplande duur van deze opdracht is 6 maanden.

Vergoeding
Deze opdracht en jouw inzet is voor ons belangrijk. Wij bieden voor deze opdracht dan ook een vergoeding van EUR 500,- bruto per maand.. Daarnaast krijg je uiteraard uitgebreide begeleiding en ondersteuning van binnen de organisatie.

Resultaat
Een goed resultaat voor de stagiaire en een goed afgeronde opdracht is dat wat we nastreven.

Geïnteresseerd geraakt?
Heeft deze opdracht je interesse gewekt en wil je deze voor en met ons uit voeren? Stuur je CV met motivatie naar personeelszaken@coldenhove.com

Wil je meer informatie neem dan contact op met Maikel Brummelkamp (Manager PE) maikel.brummelkamp@coldenhove.com