Wij zijn klaar voor de 5-ploegen, ben jij klaar voor Neenah Coldenhove?

 

Neenah Coldenhove  is een fijne plek om te werken. Vakmanschap wordt gewaardeerd en er is ruimte om persoonlijk te groeien. We werken professioneel met elkaar samen en collega’s kennen elkaar, over de afdelingen heen. We zijn een papierfabriek waar mensen met plezier werken.

 

Wij zijn op zoek naar:

Procesoperators aan de Wikkelaar (5 ploegen)  – de operators  zijn verantwoordelijk voor het over wikkelen van rollen papier. Als Wikkelaar moet je zeer nauwkeurig zijn en goed in een team kunnen werken. Beschik jij over een Technische Opleiding niveau 2, 3 of een diploma Procesoperator A, dan kun je tevens reageren.

 

Wat bieden wij :

Na een uitgebreide introductie word je, afhankelijk van opleiding en ervaring, middels een Persoonlijk Opleidingsplan opgeleid, zodat je perfect past in een van deze functies. Tevens zullen wij operators de kans bieden om op de Papierschool een landelijk erkend diploma Procesoperator niveau 3/4 te behalen.

Naast een goed salaris ontvang je 8% vakantiegeld, een 13e maand, een winstuitkering en een resultaatafhankelijke uitkering. Voor de Storingsmonteurs geldt er een consignatievergoeding. Daarnaast kent Neenah Coldenhove een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Interesse

Als je geïnteresseerd bent in een baan als Procesoperator kun je voor meer informatie contact opnemen met Ben Diks, telefoon 0313-670622. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan voor 17 maart je mail aan: derma.put@neenah.com 

 

Neenah Coldenhove stelt geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.