Wij zijn klaar voor de 5-ploegen, ben jij klaar voor Neenah Coldenhove?

 

Neenah Coldenhove gaat op 1 januari naar de 5 ploegendienst. Om deze groei te kunnen ondersteunen,  hebben we jouw hulp nodig!

Wij zijn op zoek naar:

Onderhouds- storingsmonteur ETD (dagdienst) – De afdeling Technische Dienst bestaat uit 18 medewerkers, verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van het gehele machinepark.

Jij kunt werken op MBO-niveau - 4 (Elektronica, Energietechniek e.d.) op basis van opleiding en werkervaring. Verder moet je het geen probleem vinden om buiten de dagdienst, bij toebeurt, consignatiediensten te verrichten. Onze monteurs geven leiding aan projecten waarbij ze samenwerken met collega's, toeleveranciers en de werkvoorbereider.

Wat bieden wij :

Na een uitgebreide introductie word je, afhankelijk van opleiding en ervaring, m.b.v. een Persoonlijk Opleidingsplan opgeleid, zodat je perfect past in deze functie. Naast een goed salaris ontvang je 8% vakantiegeld, een 13e maand en doe je mee aan een winstdelingsregeling. Daarnaast kent Neenah Coldenhove een uitgereid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse:

Als je geïnteresseerd bent in een baan als storings- Onderhoudsmonteur kun je voor meer informatie contact openemen met Erik van het Hekke, telefoon 0313-6706673 of de afdeling HR, telefoon (0313) 670 698. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan z.s.m. je mail aan: derma.put@neenah.com 

 

Neenah Coldenhove stelt geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.